Sunday, October 14, 2012

Pisikesed lumejänesed / Tiny snow bunnies




Aeg on juba sealmaal, et on vajalik hakata jõuludeks valmistuma. Teeb juba meele rõõmsaks? :D
Kuna ma üritan oma heegeldamist juba mitmendat kuud tagasi tõmmata ja  uusi lõngasid ei osta, siis meisterdangi kodustest varudest. Ühel õhtul lõngakotti kraamides ja korrastades leidsin pallikese valget meriinovillast lõnga, mis oli Raheli talvemütsist üle jäänud ja teise veidi suurema pallikese valget alpakavillast lõnga. Jänesed! Mõtlesin veel, kas tulen lõngadega välja. Ja ülitäpselt tulingi!
Kohe teadsin, et neist saavad väikesed jõulukingitused Raheli muusikaõpetajatele Kullost. Nad on alati ülitoredad ja meile meeldib nende tunnis käia. Rahel oskab juba rohkem kaasa ka teha ja tund ei ole talle enam nii pikk. Ja kui emadele meeldib, siis lapsed käivad seal tunnis :)
Kuigi jänesed on tehtud ühesuguse mustri järgi, on nad veidi erinevad. See teebki käsitöö ainulaadseks  ja kordumatuks, et kahte ühesugust asja pole võimalik valmistada. Jänesed vajavad muidugi ilusat käsitöökarpi pakkimiseks, siis oleksid nadkohe pakitud ka. Panen neile rinnanõela ka kaasa, siis on võimalik jänku kampsunile või mantllile kinnitada. Ilma nõelata saab panna jänese võtmehoidjaks võtmeid valvama. Või siis paelakesega kotile kinnitada.
Ma pole muidugi kindel, et muusikaõpetajad mu blogisse ei satu. Aga kui siiski, siis... te ju oskate üllatunud nägu teha :)









No comments:

Post a Comment