Monday, October 29, 2012

Sokiloom Jänes





Või ka põlvikuloom :) Nillisin tükk aega omale neid Suva põlvikuid. Esimene kord polnud raha kaasas, teine kord ei olnud minu suurust ja alles kolmandal korral sain need endale. Kandsin toas mõned korrad ja katki nad olidki. Millest on tohutult kahju. Võibolla on meie kodupõrand nii kare või on siis sokid viletsad.
Selle asemel, et sukad ära visata, vaatasin netist, mida nendega teha annaks. Mõni loomake ehk :)
Kõige parem õpetus asub siin: http://www.lilblueboo.com/2012/03/a-sock-bunny-a-tutorial.html
See on imelihtne ja soodne võimalus teha lapsele mäguasi. Sisse võib ju panna ühe krabiseva kilekoti, et huvitavam oleks. Või kuljuse... või kinder suprise kollase muna sisse kuivatatud herneid ja kruupe. Kasuta oma fantaasiat! :)
Mina ei pannud midagi põnevat ja toppisin jänese kerakiudu täis. Seda läks sinna ikka päris palju!  Sellel väljamaa blogil on jänkud ilusad peenikesed, aga minu oma tuli palju ümmargusem. aga noh ring on ka vorm :) Jänese silmad on minu 23aastat vanalt seelikult. Vintage nööbid seega!


Tegelikult ei pea ju üldse vanast sokist looma tegema. Võib uued huvitava mustriga sokid ka osta. Võibolla keegi tunneb end imelikult vana sokki kallistades ja paitades.











No comments:

Post a Comment